OM MIG

MIT LIVSFORMÅL ER AT SKABE RO I MENNESKER 

Jeg arbejder dedikeret med at skabe RO i mennesker. RO så vi kan mærke os selv, lære os selv at kende, finde vores selvværd, komme af med stress og stå stærkere i fremtiden. RO gør os nemlig i stand til at give og modtage til hinanden.  Det får i min bog verden til at løbe rundt og jeg tror på at det er din, min og verdens største håb for fremtiden.


Jeg har selv gået vejen fra uro, grublerier, stress, tristhed og et stort selvhad til at finde min balance i livet.  Og svaret for mig var RO.  Da jeg begyndte med at skabe RO i mig, kunne jeg pludselig høre min egen stemme. Jeg begyndte at gøre det der føltes sandt for mig, og lige så stille fik jeg vendt et udpræget selvhad og en indre uro til et liv fuld af glæde, overskud og livskvalitet. 


RO er derfor blevet mit livsformål.  Jeg vil så gerne give denne RO videre til så mange mennesker i verden som muligt.  Derfor har jeg udviklet RO-metoden, som nænsomt, hurtigt og effektivt hjælper mennesker til RO - uden at skulle bruge årevis (som jeg selv) - på at gå den lange vej. 

RO FORMIDLING 

At formidle vejen til RO er vigtigt for mig

Det skaber livskvalitet og bidrager til en bedre verden.  Jeg formidler derfor vejen til RO i terapiforløb, laver uddannelser, udgiver podcasten RO med Charlotte Ander, nyhedsbrevet RO inspiration, Dagens RO på de sociale medier og holder foredrag om RO. 

UDDANNELSER

Fysioterapeut

Metakognitiv Terapeut

Stresscoach

Psych-k Facilitator

Pilates instruktør

DGI instruktør

Reiki 1 og 2 healer

Spirituelt lederskab


Ud over dette har jeg et væld af kurser, workshops, forløb og foredrag bag mig. 

BAGGRUND

Som tidligere underviser, instruktør, fysioterapeut, daglig leder, faglig koordinator, samt sundhedsfaglig chefkonsulent, har jeg en bred faglig erfaring fra det private, offentlige og frivillighedsorganisationer. 


Jeg har et ben er solidt plantet i den sundheds-faglige, humanistiske og holistiske jord. De mange faktorer interagerer med hinanden, og netop derfor arbejder jeg med både krop, sind og sjæl for at skabe varig udvikling og forandring i mennesker..RO-TERAPI

Terapi - Coaching - Behandling - Øvelser - Formidling

RO-terapi tager udgangspunkt i min egen rejse mod RO i livet. 


Metoden består af Metakognitiv Terapi, Stress terapi, Evolutionsteori, Neurovidenskab, Meningsskabelse, Underbevidstheden, Medfølelse, Kropsholsning, Tilgivelse og Taknemlighed.  RO-terapi udvikler mennesker og skaber varige forandringer. 


RO-terapi er særdeles effektiv og har hjulpet et utal af mennesker til RO, glæde, overskud, lykke og livskvalitet i livet. 


Vil du finde vejen til RO?

CVR 40446451

CVR 40446451