DINE VEJE TIL RO


RO-TERAPI

Udviklende 1:1 forløb

Individuelt forløb, der skaber blivende glæde, overskud, ro, balance, energi og trivsel i livet.  Forløbet består af metakognitiv terapi, meningsskabelse, kropsholdning og mentale øvelser tilpasset dig og din situation.  RO-terapi har hjulpet mange mennesker til at finde deres vej i livet. 

RO-INSPIRATION

Viden og inspiration til at finde RO

Jeg deler min viden om de mange veje til RO.  Her fortæller jeg personligt om min egen rejse til indre RO og balance i mig.  

Med udgangspunkt i neurovidenskab, evolutionsteori og evnen til at vise medfølelse med sig selv og andre, formidler jeg hvordan du kan arbejde med at skabe RO i dig. Samtidig holder jeg dig opdateret med de tiltag jeg tilbyder i RO by Charlotte Ander.


RO-FOREDRAG

Vejen til RO i livet

Inspirerende foredrag om om vejen til RO,  hvor tilhørerne bliver inspireret til, hvordan man kan skabe og opnå RO i livet. 

Foredraget indeholder blandt andet viden om evolutionsteori, neurovidenskab, metakognitiv terapi og barriererne for RO og understøttes af erfaringer med min egen rejse mod RO samt data jeg har indsamlet i min klinik.RO-TERAPI SUPREME MED ENERGIBEHANDLING

Udviklende 1:1 forløb og energibehandling 

RO-terapi & healing er til dig der ønsker et udvidet RO-terapiforløb, således at hver session varer 90 minutter.  Du får værktøjer til at skabe RO i hovedet samt behandling for krop og nervesystem.  Hver session afsluttes med 30 minutters healing, hvor alt du behøver gøre er, at ligge på briksen og tage i mod.


RO-EVENTS

Udviklende events der skaber RO

Jeg afholder løbende events der alle stiler mod at skabe RO i mennesker.  Jeg er optaget af at uddanne ledere, medarbejdere og private til at finde indre RO. 

Desuden har et uddannelsesinstitut, hvor jeg uddanner andre til at give RO'en videre gennem metakognitiv terapi for krop, sind og sjæl. 

RO-WEBSHOP

Støtteværktøjer til at finde og bevare RO

Her finder du forskellige værktøjer, du kan bruge på din rejse mod RO.

Værktøjerne vil støtte dig til at opnå og vedligeholde din RO i livet.

RO-webshoppen byder blandt andet på RO-meditationer, RO-lates træningsprogram og online-foredrag om RO.