RO OG SPIRITUALITET

Dit spirituelle og intuitive frirum

Dette netværk er til dig, der er nysgerrig på spiritualitet og intuition, men som aldrig eller kun lidt har beskæftiget dig med emnet.


Netværket er kommet til verden, fordi det ikke fandtes i denne form, da jeg selv startede min egen spirituelle rejse og søgen på viden.


Jeg var rådvild, nysgerrig og søgte viden, men savnede nogen af dele min nysgerrighed med. 

Desuden var jeg "skabs-spirituel" i starten fordi jeg var super bange for, at mine venner ikke ville forstå min rejse. Måske bange for at blive udstødt, grinet ad eller hånet - ikke klar til at "springe ud af mit spirituelle skab" endnu.  Kort sagt - jeg savnede et netværk som dette med andre ligesindede, der lige som jeg var nysgerrige, bange, draget og fascineret at nye perspektiver på livet.


Efterfølgende har jeg i min klinik erfaret og oplevet at det at udvide vores spirituelle og intuitive kompetencer virkelig bidrager til at skabe RO og mening i livet.


Spiritualitet og intuition er for mig medfødte kompetencer vi alle som mennesker er født med og er i besiddelse af.  Men som vi glemmer, overhører eller ikke giver fokus, fordi vi har for travlt eller er bange.  Vi har for meget om ørerne og der er for meget larm omkring os. Fokus og viden om spiritualitet og intuition udvider vores bevidsthed og det skaber RO i mennesker - jeg har set det gang på gang.


Jeg er glad og stolt over, at være med til at facilitere dette netværk for skønne mennesker, som alle ønsker at komme i tættere kontakt med sig selv og øge deres viden og bevidsthed med nye spændende perspektiver og gode relationer på tværs.


I et lukket, anerkendende og kærligt rum - hvor alle er ligesindede og ingen er forkerte.

BLIV MEDLEM

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN FOR TILMELDING

To typer medlemsskaber at vælge imellem

Bliv medlem af den fysiske cirkel RO og Spiritualitet og få fri adgang til lukket Facebookgruppe


I RO og Spiritualitet mødes vi fysisk 1 gang om måneden på Frederiksberg. Jeg faciliterer cirklen, hvor vi sammen udveksler erfaringer om vores spirituelle rejse, status, hører oplæg og møder ligesindede. Der kommer gæstebesøg af mennesker der deler deres viden og erfaringer med spiritualitet. Hver cirkelsamling afsluttes med en guidet meditation, der optages og lægges på vores fælles lukkede Facebookside RO og Spiritualitet. Ud over de fysiske cirkelmøder, netværker vi også i vores fælles lukkede Facebook gruppe, hvor du kan skrive sammen med ligesindede medlemmer, der er på samme rejse som dig. Her går jeg jævnligt på live med inspiration, øvelser og meditationer, ligesom du har muligheden for at interagere med nye spændende mennesker, der vil støtte, inspirere og udvikle dine kompetencer og bevidsthed.


300 kr. om måneden for både cirkel og netværk.

(Tilmelder du dig årsabonnement får du 1 måned gratis) Bliv medlem af den lukkede Facebookgruppe


Når du tilmelder dig den lukkede Facebook, får du fri adgang til live sessioner og kan høre guidede meditationer fra den fysiske cirkel. Du får muligheden for at interagere med andre der er på samme nysgerrige rejse som dig, så du kan dele dine oplevelser og blive inspireret. 


75 kr. om måneden for netværk på Facebook.

(Tilmelder du dig årsabonnement får du 1 måned gratis) 

 
 
 
 

CVR 40446451