MANGE VEJE TIL RO


vælg din vej her

RO-terapi

Udviklende sessioner

Individuelt forløb, der skaber blivende glæde, overskud, ro, balance, energi og trivsel i livet.  Forløbet består af metakognitiv terapi, meningsskabelse, kropsholdning og mentale øvelser tilpasset dig og din situation.  RO-terapi har hjulpet mange mennesker til at finde deres vej i livet. 

Metoden er særdeles effektiv og skånsom, så du på få samtaler er fri af dine mentale udfordringer. 

RO-terapi er til dig, som lider af tankermylder, uro, angst, depression, OCD, livskrise, sorg, vrede, tristhed, forvirring eller lavt selvværd. 

RO-uddannelse

Begrænsede pladser

Personlig udvikling til dig, der ønsker at gøre det sammen med andre på samme rejse, hvor du arbejder med tanker, mindset og måde at være i verden på. Du får nye relationer blandt dine medstuderende, og sammen lærer I at inspirere jer selv og andre til RO.

30 timers uddannelse fordelt på 10 moduler, der gør dig i stand til at øge din bevidsthed om hvad der skaber ro og hvilke barrierer du har for RO i dig. Du opnår gennem spændende og udviklende øvelser værktøjer til at skabe det liv du drømmer om og give RO'en videre til dem du møder på din vej. 

Uddannelsen er til dig der drømmer om at udvikle dig og finde vejen hjem til RO.


RO-lates

Fysisk og mental træning

RO-lates er en særlig træningsform der kombinerer grounding, pilates, meditation og intention. Dens unikke kombination er særdeles effektiv, da den både styrker dig mentalt, kropsligt og sjæleligt.

Du opnår RO, mental og fysisk balance, viden om RO, træning af din kropsholdning, toning af dine muskler, stærk ryg og flad mave gennem et intensivt RO-lates træningsforløb. RO-lates er til dig som har brug for at styrke din mentale og fysiske tilstand og dermed træner hele dig på én og samme tid. Som uddannet fysioterapeut og pilates instruktør, tilpasser jeg øvelserne til dig ud fra dit behov og formåen. 

RO-foredrag

Vejen til RO i livet

Inspirerende foredrag om om vejen til RO,  hvor tilhørerne bliver inspireret til, hvordan man kan skabe og opnå RO i livet. 

Foredraget indeholder blandt andet viden om evolutionsteori, neurovidenskab, metakognitiv terapi og barriererne for RO og understøttes af erfaringer med min egen rejse mod RO samt data jeg har indsamlet i min klinik.

Budskabet om RO formidles i et letomsætteligt sprog så det skaber mening og kan overføres til hverdagen.

Foredraget egner sig til foreninger, virksomheder, patientgrupper, afdelinger, organisationer, fagpersonale og andre med interesse for at skabe RO i livet. 


RO-universet

Abonner på RO

Som medlem af RO-universet, abonnerer du på din egen personlige RO hjemme i din egen stue. 

Du modtager dagligt inspirationsvideoer, træningsøvelser, blog-indlæg, meditationer og podcast, der støtter dig i at opnå og bevare RO i livet.  

Medlemmer af RO-universet får også mulighed for at indgå i et netværk i en lukket gruppe på Facebook, hvor du som RO-medlem kan interagere, inspirere og blive inspireret til endu mere RO.

Som medlem af RO-universet har du løbende mange medlemsfordele - f.eks. rabat på RO-terapi, RO-uddannelser, RO-foredrag, RO-kurser og meget andet. RO-webshop

Støtteværktøjer

Her finder du forskellige værktøjer, du kan bruge på din rejse mod RO.

Værktøjerne vil støtte dig til at opnå og vedligeholde din RO i livet.

RO-webshoppen byder blandt andet på RO-meditationer, RO-lates træningsprogram og online-foredrag om RO.


RO og Spiritualitet

Netværk for nysgerrige

Nu kan du blive en del af et spændende netværk med mennesker der alle er nysgerrige på spiritualitet og intuition.  Netværket er til dig, som ikke før har arbejdet med spiritualitet, men som har en interesse og nysgerrighed på de spændende medfødte kompetencer, der ligger og gemmer sig som en ekstra dimension i os som mennesker.  Vi mødes 1 gang om måneden I vores RO-spirituel cirkel på Frederiksberg og har et fællesskab på Facebook, hvor vi dagligt kommunikerer og fortæller om vores oplevelser. Hvert møde i RO-spirituel cirklen omhandler et tema og afsluttes med grounding og en guidet meditation, der optages og lægges på Facebookgruppen, RO-events

Spændende årskalender

Vi afholder spændende events i løbet af året.  Her byder vi på retreats, workshops, foredrag og øvrige udviklende tiltag, der kan støtte dig på din rejse mod RO.  Vores events indeholder typisk mindfulness, RO, meditation, grounding, viden om mental og fysisk sundhed, livskvalitet og velvære.

CVR 40446451