MANGE VEJE TIL RO


vælg din vej her

RO-terapi

Udviklende sessioner

Individuelt forløb, der skaber blivende glæde, overskud, ro, balance, energi og trivsel i livet.  Forløbet består af metakognitiv terapi, meningsskabelse, kropsholdning og mentale øvelser tilpasset dig og din situation.  RO-terapi har hjulpet mange mennesker til at finde deres vej i livet. 

Metoden er særdeles effektiv og skånsom, så du på få samtaler er fri af dine mentale udfordringer. 

RO-terapi er til dig, som lider af tankermylder, uro, angst, depression, OCD, livskrise, sorg, vrede, tristhed, forvirring eller lavt selvværd. 

RO-uddannelse

Begrænsede pladser

Gruppeforløb med personlig udvikling til dig, der ønsker at gøre det sammen med andre på samme rejse, hvor du arbejder med tanker, mindset og måde at være i verden på. Du får nye relationer blandt dine medstuderende, og sammen lærer I at inspirere jer selv og andre til RO.

40 timers uddannelse fordelt på 10 moduler, der gør dig i stand til at øge din bevidsthed om hvad der skaber ro og hvilke barrierer du har for RO i dig. Du opnår gennem spændende og udviklende øvelser værktøjer til at skabe det liv du drømmer om og give RO'en videre til dem du møder på din vej. 

Uddannelsen er til dig der drømmer om at udvikle dig og finde vejen hjem til RO.


RO-foredrag

Vejen til RO i livet

Inspirerende foredrag om om vejen til RO,  hvor tilhørerne bliver inspireret til, hvordan man kan skabe og opnå RO i livet. 

Foredraget indeholder blandt andet viden om evolutionsteori, neurovidenskab, metakognitiv terapi og barriererne for RO og understøttes af erfaringer med min egen rejse mod RO samt data jeg har indsamlet i min klinik.

Budskabet om RO formidles i et letomsætteligt sprog så det skaber mening og kan overføres til hverdagen.

Foredraget egner sig til foreninger, virksomheder, patientgrupper, afdelinger, organisationer, fagpersonale og andre med interesse for at skabe RO i livet. 


RO-reiki healing

Energibehandling og indre RO

RO-reiki healing er til dig, der har brug for et ekstra skud RO og energi.  Det er healing og samtale der sender dig styrket videre.


En RO-reiki healing arbejder med dine energier og skaber RO, healing og balance i dig.  Her behøver du ikke gøre noget.  Blot ligge på briksen og tage imod.  


Det kan være du føler sorg, modløshed eller blot føler dig udbrændt. Men uden at orke at tage fat på det lige nu eller blot har brug for at vende den onde spiral. 


Så er RO-reiki healing god som opstart på en proces eller som opfølgning. 


RO-universet

Abonner på RO

Som medlem af RO-universet, abonnerer du på din egen personlige RO hjemme i din egen stue. 

Du modtager dagligt inspirationsvideoer, træningsøvelser, blog-indlæg, meditationer og podcast, der støtter dig i at opnå og bevare RO i livet.  

Medlemmer af RO-universet indgåR i et personligt netværk i en lukket gruppe på Facebook, hvor du som RO-medlem kan interagere, inspirere og blive inspireret til endu mere RO.

Som medlem af RO-universet har du løbende mange medlemsfordele - f.eks. rabat på RO-terapi, RO-uddannelser, RO-foredrag, RO-kurser og meget andet. RO-webshop

Støtteværktøjer

Her finder du forskellige værktøjer, du kan bruge på din rejse mod RO.

Værktøjerne vil støtte dig til at opnå og vedligeholde din RO i livet.

RO-webshoppen byder blandt andet på RO-meditationer, RO-lates træningsprogram og online-foredrag om RO.


CVR 40446451

CVR 40446451